Segmentna industrijska vrata Surčin, sve vrste i dimenzije po meri, u željenoj boji i po željenom idejnom rešenju.

Izrađujemo segmentna industrijska vrata na daljinski, sa automatikom i elektro sistemom najpoznatijih proizvođača automatike namenjene za sisteme industrijskih vrata. Izrada industrijskih vrata u boji omogućava da izrađujemo vrata koja odgovaraju Vašem prehodnim građevinskim bojama elemenata na objektu.

Vršimo profesionalnu izradu industrijskih vrata u Surčinu po najpovoljnijim cenama. Okvirne cene možete dobiti pozivom na naš telefon ili slanjem zahteva za ponudu. Cena izrade industrijskih vrata se formira po Vašim zahtevima.

Segmentna industrijska vrata se izrađuju od čeličnih panela ili od aluminijumskih panela standardnih debljina punjenih poliuretanom ili sa ispunom od pleksiglasa/leksana. Široka paleta namena obrade površina, boja i ostakljenja delova pruža mnogo prostora za samoinicijativno oblikovanje u skladu sa arhitekturom objekta.

U ponudi su još Rolo industrijska vrata, Rolo garažna vrata i Segmentna garažna vrata, kao i Preklopna, brza vrata i hidraulična vrata za industriju i garaže specijalne namene.

ALULINE – Proizvodnja, isporuka i montaža – Automatska segmentna industrijska vrata po Vašim dimenzijama tj. zadatim merama isporučujemo i vršimo montažu na teritoriji Srbije.
Na teritoriji opštine Surčin takođe vršimo izradjivanje i montažu svih vrsta proizvoda iz grupe segmentna industrijska vrata i rolo industrijska vrata svih namena.

Radimo na kompletnoj teritoriji Republike Srbije.

Kontaktirajte nas i u najkraćem vremenu vršimo realizaciju Vašeg projekta.