Naši proizvodi

Dragi naši posetioci i klijenti ovde na stranici smo napravili odlične ponude naših proizvoda za vas. Nudimo vam PVC i ALU stolariju za koje vam garantujemo provern kvalitet i povoljnu cenu. Naša specijalnost su vrata, pa vam nudimo segmentne, industrijske, rolo i garažne modele vrata. Takođe nudimo i komarnike i roletne. Sve to možete poručiti kod nas na sajtu i dobiti 2% popusta.

Roletne i komarnici – ALULINE

ROLETNE I KOMARNICI

Roletne mogu biti sa aluminijskim ili PVC lamelama ugrađenim u posebno toplinski i zvučno izolirane kutije.
Služe u svrhu smanjivanja svetla i topline u prostoru. Preko aluminijske lamele su sa poliuretanskom ispunom što dodatno poboljšava toplinsku i zvučnu izolaciju te tiše dizanje i spuštanje. Lamele mogu biti u raznim bojama koje kupac sam bira. (preko RAL karte). Dodatna opcija je pokretanje roleta elektromotorom s mogućnošću daljinskog upravljanja.

PVC rolete izrađuju se od tvrdog PVC-a kojeg karakterizira otpornost na uticaje atmosfere, dobra zvučna i termička izolacija. Lako se ugrađuju i održavaju. Nude odličan odnos cene i kvaliteta.

Aluminijske rolete su najkvalitetnija zaštita pred sunčevim zracima, punjene su poliuretanskom penom koja ih čini odličnim toplotnim i zvučnim izolatorom. Nude se u nekoliko boja kojima birate vizualni spoljašnji izgled objekta.

Google Rating
5.0