Naši proizvodi

Dragi naši posetioci i klijenti ovde na stranici smo napravili odlične ponude naših proizvoda za vas. Nudimo vam PVC i ALU stolariju za koje vam garantujemo provern kvalitet i povoljnu cenu. Naša specijalnost su vrata, pa vam nudimo segmentne, industrijske, rolo i garažne modele vrata. Takođe nudimo i komarnike i roletne. Sve to možete poručiti kod nas na sajtu i dobiti 2% popusta.

PVC Stolarija – ALULINE

PVC STOLARIJA

Prozori kao glavni izvor svetla, povezuju nas s okolinom, ujedno nas štiteći od nepovoljnih vremenskih uticaja. Ubrajaju se u najzahtjevnije građevinske elemente u kući, zgradi, stanu, poslovnom prostoru. Ne smete zaboraviti da su prozori jedina barijera između enterijera i spoljašnjih atmosferskih uticaja.

Svi naši PVC profili napravljeni su vazdušnim komorama, a dodatnu čvrstoću prozorima daju čelični profili. Još jedna pogodnost prozora načinjenih od PVC-a je lako i jednostavno održavanje. Osim toga, PVC materijal ima sposobnost sporog starenja. Jednostavno je otporan na sve spoljašnje uticaje i možemo reći da je gotovo neuništiv.

U odnosu na druge materijale za proizvodnju prozora cena je prihvatljiva. Zato prilikom kupovine prozora priuštite sebi najbolje prozore koje možete pronaći ovde kod nas.

Google Rating
5.0