Naši proizvodi

Dragi naši posetioci i klijenti ovde na stranici smo napravili odlične ponude naših proizvoda za vas. Nudimo vam PVC i ALU stolariju za koje vam garantujemo provern kvalitet i povoljnu cenu. Naša specijalnost su vrata, pa vam nudimo segmentne, industrijske, rolo i garažne modele vrata. Takođe nudimo i komarnike i roletne. Sve to možete poručiti kod nas na sajtu i dobiti 2% popusta.

Segmentna industrijska vrata – ALULINE

SEGMENTNA INDUSTRIJSKA VRATA

Industrijska segmentna vrata od dvostrukog pocinkovanog čeličnog lima sa završnim slojem od pečenog poliestera su vrhunska segmentna industrijska vrata za građevine koje zahtjevaju najbolju moguću izolaciju, ali i privlačan izgled.

Reljefni zaštitni površinski sloj od pečenog poliestera, u izgledu sa horizontalnim linijama ulepšava izgled zgrade i omogućava jednostavno održavanje industrijskih segmentnih vrata. Galvanizovani čelični limovi i završni profili i čvrsta konstrukcija segmenata za segmentna industrijska vrata osiguravaju dugogodišnju upotrebu vrata i pod najzahtjevnijim uslovima Industrijska segmentna vrata su sastavljena od komponenti evropskih proizvođača koji poseduju sve potrebne sertifikate.

Lako možete ulepšati izgled zgrade i osigurati dnevno svetlo ugradnjom prozora na industrijska segmentna vrata. Na raspolaganju imamo nekoliko dimenzija prozora sa ostakljenjem od dvostrukog pleksiglasa u beloj ili crnoj boji.

Google Rating
4.5