Naši proizvodi

Dragi naši posetioci i klijenti ovde na stranici smo napravili odlične ponude naših proizvoda za vas. Nudimo vam PVC i ALU stolariju za koje vam garantujemo provern kvalitet i povoljnu cenu. Naša specijalnost su vrata, pa vam nudimo segmentne, industrijske, rolo i garažne modele vrata. Takođe nudimo i komarnike i roletne. Sve to možete poručiti kod nas na sajtu i dobiti 2% popusta.

Aluminijumska stolarija – ALULINE

ALUMINIJUMSKA STOLARIJA

Prozori mogu biti izradjeni od aluminijskih profila sa ili bez prekinutog termo mosta. Profile sa prekinutim termo mostom preporučujemo za ugrejane prostore, odnosno stambene prostorije koje zatvaraju spoljašnje otvore. Ovi se profili preporučuju da ne bi došlo do kondenzacije koja se javlja ako je velika razlika spoljašnje i unutrašnje temperature, što je najčešce zimi.

Profili bez prekinutog mosta se preporučuju za pregrade koji se nalaze u prostoru, te za prostorije koje nije potrebno grejati.
Profili prozora mogu biti plastificirani u velik broj različitih boja, zavisnosti od želje i potrebe kupaca. Moguće je izabrati da krilo unutar prostora bude u jednoj boji, a van prostora u drugoj boji.

Ispune mogu biti: IZO staklo (prozirno, peskirano, reflektujuće, zatamnjeno…) polikarbonat ili panel. Unutar stakla mogu biti ukrasne aluminijske lajsne.

Google Rating
5.0