Zadovoljan klijent je naše najveće priznanje

Kompanija Aluline je mlada firma na tržištu Beograda i cele Srbije, osnovana oktobra 2015. godine, što ne znači da smo i neiskusni u ovom poslu, naprotiv. Osnivač naše kompanije je g-din Zoran Vukas. Svoje dugogodišnje iskustvo koje je stečeno radeći za druge firme sada je ujedinjeno u porodičnu firmu koja ima takvu poslovnu filozofiju da je zadovoljan klijent naše najveće priznanje i podstrek da radimo još više i još bolje.

Visok kvalitet

Visok kvalitet je glavna odlika naših proizvoda po prihvatljivim cenama

Naša firma ima širok asortiman svih tipova vrata, gde visok kvalitet glavna odlika naših proizvoda po prihvatljivim cenama za naše sadašnje i buduće klijente. Profesionalni odnosom prema našim klijentima gradimo mrežu zadovoljnih kupaca.

Širok proizvodni asortiman

Prilagođavamo našu ponudu u potpunosti Vašim potrebama

Aluline u svojoj ponudi ima: garažna vrata, industrijska vrata, sigurnosna vrata i protivpožarna vrata, kućna ulazna i sobna vrata, automatska za sve vrste dvorišnih i garažnih vrata.

Stručan i profesionalan tim

Profesionalno obučavana i školovana ekipa

Aluline u svojoj ponudi ima: garažna vrata, industrijska vrata, sigurnosna vrata i protivpožarna vrata, kućna ulazna i sobna vrata, automatska za sve vrste dvorišnih i garažnih vrata.

Bilo da ste u fazi planiranja ugradnje vrata i prozora ili trebate samo stručni savet kod kupovine novih, ili pak imate nestandardni otvor na garaži ili kući gde želite idealno rešenje pozovite nas. Naš stručan tim će vam rado izaći u susret i pomoći vam. Ugradnju za naša garažna vrata obavlja isključivo profesionalno obučavna ekipa i za tu delatnost školovana.

Najsavremenija tehnologija

Vrhunska tehnologija izrade

Zahvaljujući najsavremenijim mašinama koje posedijemo možemo da udovoljimo vašim zahtevima u veoma kratkom vremenskom roku. Vaše je samo da nas kontaktirate, a naše mogućnosti će vaše želje prervoriti u javu.

Google Rating
4.5